In sommige branches is het noodzakelijk dat er heel goed wordt bijgehouden hoeveel kilometers een ieder heeft gereden. Of het nu gaat om het correct kunnen uitkeren van de reiskostenvergoeding of wanneer het een prijs is die wordt doorberekend naar de klant. Kilometerregistratie is voor veel bedrijven essentieel om een goede administratie te kunnen waarborgen. Maar hoe doe je dat nu eenvoudig? Hoe zorg je ervoor dat je hier op een makkelijke manier invulling aan kunt geven zonder dat je er per se heel veel extra tijd  aan hoeft te besteden? Om je hiermee verder op weg te helpen hebben we deze blog voor je opgesteld. Lees hier op welke manieren je eenvoudig en snel de kilometerregistratie in orde kunt maken.

Advies #1: Routevision

Ons eerste advies is om de zaken zoveel mogelijk uit te besteden. Dat kost misschien wat meer geld dan wanneer je het zelf zou doen, maar het scheelt je wel weer een hoop tijd wat je weer goed kunt besteden door andere zaken in orde te maken. Routevision biedt de mogelijkheid om door middel van een eenvoudig apparaatje goed bij te kunnen houden welke afstanden je personeel gereden heeft. Deze informatie wordt vervolgens eenvoudig overgezet naar iets wat je makkelijk kunt verwerken in je eigen administratie. Kijk op de website van Routevision voor meer informatie over de kilometerregistratie van RouteVision

Advies #2: Google Maps

Er zijn nog maar heel weinig mensen in Nederland die geen mobiele telefoon hebben en op bijna elke mobiele telefoon staat Google Maps geïnstalleerd. Met deze gratis app kun je niet alleen eenvoudig de snelste of de kortste route vinden van punt A naar punt B, maar het biedt ook de mogelijkheid om bij te houden waar je bent geweest. Ook is het mogelijk om je locatie te delen met anderen. Het is misschien niet even accuraat als wanneer je de kilometerregistratie van bijvoorbeeld Routevision overweegt, maar het is wel een goedkoop alternatief waarbij je met enige redelijkheid kunt komen bij het aantal kilometers wat uiteindelijk is gereden.

Pin It on Pinterest