Er zijn bijzonder veel voordelen op te noemen van het rijden op een scooter, in vergelijking met de auto is de scooter zeer wendbaar en zal niet snel vastlopen in het verkeer omdat er altijd wel zijwegen zijn waar je naartoe kan uitwijken. De scooter is erg fijn voor het woon-werkverkeer in de stad. Maar hoe kom je nu snel aan je theorie en scooter rijbewijs? Wij nemen het in deze tekst met je door. Laat je inspireren en informeren.

Scooter voor iedere leeftijd 

Er zijn toch nog wel wat mensen in Nederland die denken dat de scooter alleen bedoeld is voor de jeugd vanaf 16 jaar en dat wanneer mensen 18 zijn, ze dan daarna niet meer op een scooter mogen rijden. Dat het dus echt een teenage fenomeen is. Dit is natuurlijk niet het geval. Er zijn een heleboel volwassenen die ook op een scooter rijden bijvoorbeeld. Toegegeven, rond de scooter- en brommercultuur hangt het aura van de jeugd en het ontdekken van de vrijheid van het reizen. Het is dus mogelijk om ook nog op latere leeftijd een rijbewijs te halen voor de scooter. In vele gevallen halen mensen een autorijbewijs en daar mogen ze ook mee op een scooter rijden. Daar zit namelijk het AM brommerrijbewijs bij. Bij bromo.nl haal je scooter theorie in 1 dag. Hartstikke chill! 

High-end scooters

Er zijn verschillende merken scooters verkrijgbaar, zoals het high-end merk Vespa; natuurlijk wel een van de meest populaire. Het is een Italiaanse scooter die vooral door de films uit Italië zo rond omstreeks de jaren 60 erg populair is geworden en in de populaire cultuur opgenomen is. In de jaren begin 2000 reed Willem Holleeder op deze scooter en dat feit is ook weer meegenomen in de Nederlandse cultuur die rond deze scooter hangt. In Haren, Blaricum en Wassenaar zie je veel jeugd op deze scooter rijden. 

Je scooterrijbewijs kun je snel halen als je gebruikmaakt van de diensten van bromo.nl. 

Pin It on Pinterest