Het is bijzonder gemakkelijk om tegenwoordig aan een auto te komen en hier ook op een goede manier gebruiken van te maken voor bijvoorbeeld het woon-werkverkeer. Er zijn een aantal manieren hoe je aan een auto kunt komen die we even in deze blog met je door willen nemen om je op deze manier zo te informeren. Lees daarom snel verder en ontdek de verschillende voordelen.

Leasen 

Een relatief nieuwe manier om aan een auto te komen, is de zogenaamde lease-constructie. Hoe zit dit precies? Het leasen van een auto is erg eenvoudig omdat je met een maatschappij een vaste prijs per maand afspreekt waarvoor je gedekt bent voor alle reparaties die je in de toekomst aan de wagen zou kunnen krijgen. Je betaalt ook geen verzekeringen. Het enige wat je betaald is de brandstof en de leaseprijs per maand. Vroeger was het alleen nog zo, dat zakelijk leasecontracten bestonden, maar tegenwoordig is het ook steeds meer particulier te doen. 

Een auto huren 

Wanneer je eens een weekendje weg wilt met de familie en je hebt zelf geen auto of misschien een kleine auto en je wilt een grotere, dan is het een goede optie om een wagen te huren zodat je toch lekker met zijn allen weg kunt. Je hebt ons zelf wel eens de mogelijkheid om een busje te huren en dan kun je direct iedereen plus bagage kwijt in de wagen. Bij https://www.enterprise.nl/nl/home.html weten ze er meer van!

Kopen 

De ouderwetse manier om een auto te komen was natuurlijk er een kopen. Dat is nog steeds een populaire manier. Je kan gaan voor een nieuwe auto die zo van de band rolt of voor een tweedehands exemplaar. Het voordeel van kopen is dat de auto van jezelf wordt, maar het nadeel van koop is dat de afschrijving vrij hoog is en dat de auto in het eerste jaar al een bijzonder groot deel van zijn waarde verliest. 

Pin It on Pinterest