Het is tegenwoordig erg gemakkelijk om voordeliger aan onderdelen te komen voor je Tomos. Gewoon vanaf de bank bestellen vanaf internet is steeds gemakkelijker geworden en heel veel mensen doen het sinds de coronacrisis. Het lijkt wel alsof de mensen noodgedwongen meer vertrouwen moesten hebben in het thuiswinkelen. De grote winkels op dit gebied hebben hier behoorlijk van geprofiteerd. Je kunt gemakkelijk winkelen op tomos-parts.nl en zo al snel genieten van de tomos onderdelen.die je nodig hebt voor je reparaties. 

Waarom shoppen mensen graag online? 

Onderdelen aanschaffen voor nieuwe en vintage brommers was nog nooit zo makkelijk. Veel mensen vinden het ideaal dat de winkels waar je kunt shoppen voor onderdelen, 24/7 open zijn. Zo kunnen ze op hun eigen tijd rustig vanuit huis genieten. 

Spullen thuisgeleverd

Het is heel fijn dat spullen die je online besteld hebt, gewoon bij je thuis op een aangegeven tijd bezorgd worden. Dit komt goed uit aangezien je toch elke dag thuis zit te werken. Zo wordt het erg aantrekkelijk om spullen online te bestellen, zeker in de periode wanneer de winkels niet open zijn. 

Meer producten

Er zijn online doorgaans meer producten te verkrijgen dan in de fysieke winkels. Dit komt omdat de magazijnen van online winkels vaak veel groter zijn dan die van fysieke winkels. 

Lagere prijzen bij online aankopen

Je ziet ook steeds vaker dat producten online goedkoper zijn dan in de klassieke offline winkel. Daarbij speelt er bij sommige aankopen ook de anonimiteit die samenkomt met het online bestellen. 

Alternatieven om aan brommeronderdelen te komen

Het is niet altijd mogelijk of nodig om nieuwe onderdelen voor je brommer aan te schaffen, ook de tweedehands of vintage opties zijn er. Hoe zit dit precies? Er zijn hobbyclubs voor vintage brommers die een voorraad aan onderdelen hebben. Ook kan het zo zijn dat er kleine producenten van onderdelen zich toegelegd hebben op het vervaardigen van vintage onderdelen. Vintage onderdelen zijn soms moeilijk te krijgen voor bepaalde brommer types. Wanneer je ze dan via kleine producten (die ze weer opnieuwe in klein oplage maken) kunt krijgen, dan is dit voor de echte liefhebber een grote vreugde. 

Pin It on Pinterest