Bij slotenmaker amsterdam west helpen ze je direct met inbraakpreventie. Wat is eigenlijk precies inbraakpreventie en hoe gaat het allemaal in zijn werk als je een slotenmaker gebeld hebt? In principe is het heel gemakkelijk: een slotenmaker komt langs om te kijken en geeft jou een inbraakpreventie advies. Slotenmaker gaat kijken waar er allemaal fouten in de sloten zitten en misschien zijn ze allemaal wel gedateerd en verouderd en daarom moeten ze vervangen worden om te zorgen dat inbrekers ze niet gemakkelijk kunnen openen. Lees meer in deze blog en zorg ervoor dat jij je woning inbraakveilig maakt.

Geef ze geen aanleiding 

Je wilt inbrekers geen aanleiding geven jouw huis binnen te gaan, dit kun je doen door te zorgen dat er geen waardevolle spullen vanaf de straat zichtbaar op tafel liggen bijvoorbeeld.

Het komt ook wel voor dat mensen op vakantie gaan en dat ze de gordijnen de hele tijd naar beneden houden, dat is natuurlijk erg aantrekkelijk voor inbrekers. Deze lieden weten dan dat jij niet thuis bent. Hetzelfde gaat op voor post in de brievenbus laten zitten. Vraag altijd even familie of goede buren de post eruit te laten halen en deze onzichtbaar in de krantenbak op te ruimen.

Laat je sloten vervangen 

Wanneer de slotenmaker langskomt om een preventieadvies te doen, dan is het wel erg slim om de sloten direct te laten vervangen door deze slotenexpert omdat je dan zeker weet dat inbrekers niet naar binnen kunnen komen. Inbrekers hebben de nodige kennis van het openen van sloten, nieuwe sloten zijn veel moeilijker te openen voor inbrekers en daarom worden ze ook aangeraden door de politie. 

Het leuke van de slotenmaker is dat hij ook direct inderdaad de aanpassingen kan doen. Het kan even een investering zijn, maar we raden je wel aan om het te laten doen, want op deze manier kun je jezelf veel leed besparen. Veel succes met het aanpassen van je sloten.

Pin It on Pinterest