Wanneer je vaak op de motor rijdt, weet je dat je goede beschermende kleding moet dragen. Ook moet je motor in topconditie zijn voor het behoud van je motor, maar ook voor je eigen veiligheid. Als je een nieuwe motorrijder bent of misschien nog bezig bent met je rijbewijs kan het soms lastig zijn om uit te zoeken welke merken het beste zijn. Gelukkig zijn er mooie winkels zoals Van der Vegt die ene collectie hebben van de beste merken voor de motorsport. Lees dus snel verder, want in deze blog zullen we je meer vertellen over deze winkel en hun producten. 

Helemaal beschermd op je motor met de kleding van Van der Vegt

Het is heel erg belangrijk dat je goed beschermende kleding draagt wanneer je op een motor gaat rijden. Een goede motoruitrusting bestaat uit een paar onderdelen. Als eerste is er natuurlijk de helm. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom moet je hoofd goed beschermd zijn. Daarom zit goede helm helemaal aangesloten en beweegt niet wanneer je je hoofd schudt. Wanneer de helm wel beweegt, is deze te groot. Van der Vegt heeft helmen van verschillende materialen en al hun helmen vallen onder de Europese veiligheidsrichtlijnen en hebben dus een ECE-keurmerk. 

Naast een helm moet je ook een goed passend pak hebben. Een pak bestaat uit een broek met verschillende protectie onderdelen zoals kniebraces of kniekappen. Ook je nek, rug en armen moeten goed beschermd zijn met speciale protectie.

Knap je motor op met onderdelen van Van der Vegt

Naast kleding verkoopt Van der Vegt ook motoronderdelen. Zo kan je zelf je motor helemaal opknappen. Er zijn verschillende takken van de motorsport en elke tak heeft weer andere onderdelen nodig. Elke motor heeft goede banden nodig, maar er bestaan heel veel verschillende soorten banden. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale zandbanden voor mensen die vaak in het zware zand rijden. Wanneer je alleen over de verharde weg rijdt, heb je weer andere banden nodig. Naast banden zijn ook remblokken en remschijven erg belangrijk. Kortom: zorg dat alle onderdelen in goede staat zijn voordat je met je motor gaat rijden

Pin It on Pinterest