Auto kopen Duitsland. Het is iets waar je al langere tijd over nadenkt en nu is het dan de tijd om de Duitse heilige koe bij de horens te vatten. In deze blog willen we graag meer vertellen over wat je allemaal kunt doen om zo veilig mogelijk een auto te kopen in Duitsland.

Auto kopen Duitsland. Is dat veilig? 

Wanneer je rond gaat kijken in Duitsland om een auto te kopen, dan vallen een aantal dingen op. Over het algemeen zijn de winkels in Duitsland voor auto’s niet zo supermooi, maar toch zijn de auto’s jong en hoog van kwaliteit. Het grappige is dat de auto’s die te koop staan helemaal niet van de dealers te zijn, maar dat ze in bruikleen zijn van de fabriek. Op deze manier hoeven de dealers niet te investeren in een grote voorraad en dat is voor jou als consument dan weer voordelig omdat je er niet heel veel geld extra hoeft te betalen 

Let hierop!

Vergeet niet op belangrijke dingen te letten wanneer je een auto gaat kopen. Wij willen graag meer hierover vertellen en hebben dus een aantal punten voor je hier onder elkaar gezet:

Garantie checken

Het is belangrijk om te kijken of er nog garantie op de auto zit. Je moet hier een bewijs van hebben, een jongen auto heeft altijd nog garantie.

Papierwerk controleren

Je kunt niet zomaar een auto mee over de grens nemen, Deze moet beschikken over gedegen papierwerk. Het is aan jou de taak om te controleren of dit papierwerk in orde is.

Keuring van een auto laten doen 

Het is ook erg belangrijk om zeker te weten dat een auto de verplichte keuring gehad heeft. Dit moet je ook doornemen voordat de auto meegaat naar huis. 

Prijs 

Om er achter te komen of een dealer wel helemaal zuivere koffie is, is het belangrijk om te zorgen dat je checkt of de prijs niet veel te laag is. Wanneer dit wel het geval is, dan weet je al dat het te mooi om waar te zijn is. 

Bij gijsautoimport.nl denken ze graag met je mee en helpen je om je lievelingsbolide zonder problemen de grens over te krijgen. 

Pin It on Pinterest