In deze blog lees je alles over het veilig vervoeren van breekbare spullen. En dat op zo’n veilig mogelijke manier. Deze zes tips kan iedereen goed gebruiken tijdens verhuizen. Heel veel succes gewenst met het verhuizen van je breekbare spullen naar een nieuw en fijn plekje!

Tip 1: Koop beschermingsmateriaal

Begin met de kleine dingen die je niet gebruikt tot en met de verhuizing. De kleine breekbare spullen kun je beter inpakken met keukenpapier. Bubbeltjesplastic en tape is geschikt voor de wat grotere voorwerpen.

Tip 2: Doe (bijna) geen breekbare spullen in vrachtwagen.

Spullen die jij niet of nauwelijks gebruikt kun je meteen meenemen in je auto, als jij je nieuwe huis bezoekt. Hierbij voorkom je dat er te weinig ruimte is in de vrachtwagen. Dat zou erg zonde zijn.

En hierbij voorkom je dat de breekbare dingen kapotgaan. Wil je dat toch? Doe dan de breekbare spullen op het allerlaatste moment in de vrachtwagen.

Tip 3: Geen beschermingsmateriaal? Andere oplossing

Kom je beschermingsmateriaal tekort? Dan heb je altijd een andere oplossing. Dat zijn namelijk handdoeken of dekens. Die bieden namelijk vaak de perfecte bescherming aan. Hierbij voorkom je toch nog onnodige kosten en ritjes naar de winkel.

Tip 4: Extra aankopen maken het makkelijk

Je verhuisbedrijf biedt altijd gratis verhuisdozen. Maar niet altijd even genoeg. Extra aankopen zijn hierbij soms nodig en kunnen tijd schelen.

-Van kleine tot grote formaten, je kunt altijd de handigste formaten van dozen vinden bij de supermarkt of andere kluswinkel.

-Om dozen dicht te maken, is het handig om taperollen in te slaan. Voor heel weinig geld kun je ze bij de Action kopen.

-Ook kun je bij deze winkel kan je een handige taperolhouder kopen. De tape kan je makkelijk bevestigen op de verhuisdoos. Het is erg handig, want hierbij kun je onnodige tijd verspillen aan geplak van de tape aan je handen, tanden en geknoei met je keukenschaar.

Tip 5: Opruimen geblazen

Is de verhuisdatum bekend, heb je veel spullen en heb je een groot huis? Neem ruim van te voren (een paar maanden) de tijd om de onnodigste spullen/troep weg te gooien naar de stort, kringloop, iemand die je blij kan maken of een ander adres.

Tip 6: Pas deze tips toe in de praktijk

Gebruik deze handige tips en hulpmiddelen zeker, als jij jouw breekbare spullen veilig wilt verhuizen, van je oude naar je nieuwe thuis voelende plek. Kijk op de website van verhuisbedrijf Aaverhuizers.nl om te kijken of het verhuisbedrijf bij jou en je familie past!

Pin It on Pinterest